Read-Only Archives

View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Jan 18, 2017 8:24 pm



Reply to topic  [ 193 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Site issues or bugs 
Author Message

Joined: Thu Dec 09, 2010 11:20 pm
Posts: 119
da5id wrote:
Ronin Remnant wrote:
On one of the questions it asks "are ponies pretty?" isn't that a matter of opinion? I think they aren't but I say yes cause if I say no it would probably say I'm a robot. :lol:


"No" is actually a valid answer to prove you are not a robot. Try it some time :)

woops sorry :oops: my bad :roll:


Sun Jan 23, 2011 1:16 pm
Profile
User avatar

Joined: Thu Dec 10, 2009 6:17 pm
Posts: 463
Location: Tampere, Finland
Tip of Vimeo seems to be bit lacking http:// as that tag seems to require both http:// and www. in the url to work.

_________________
http://www.yoyo.fi


Tue Feb 01, 2011 8:03 pm
Profile
User avatar

Joined: Thu Jan 08, 2009 1:05 pm
Posts: 4163
Janne wrote:
Tip of Vimeo seems to be bit lacking http:// as that tag seems to require both http:// and www. in the url to work.


Thanks! Tip is fixed.


Wed Feb 02, 2011 8:13 am
Profile
User avatar

Joined: Thu Jan 08, 2009 1:05 pm
Posts: 4163
The forum seems really slow. I'm going to see what I can figure out about that.


Fri Mar 04, 2011 10:41 am
Profile
User avatar

Joined: Thu Jan 08, 2009 1:05 pm
Posts: 4163
I restarted our virtual server and it seems to have helped.

What do you guys think?


Fri Mar 04, 2011 10:50 am
Profile
User avatar

Joined: Tue Feb 03, 2009 3:00 am
Posts: 2880
Location: Area 51
Running much faster now from my vantage point....

db


Fri Mar 04, 2011 12:53 pm
Profile
User avatar

Joined: Thu Jan 08, 2009 1:05 pm
Posts: 4163
In general the forum is running a bit slow. I have a support ticket in to address this.


Fri Mar 25, 2011 12:49 pm
Profile
User avatar

Joined: Tue Feb 03, 2009 3:00 am
Posts: 2880
Location: Area 51
The shopping cart appears to be acting up...specifically, the total number of side effects available (as displayed in the main Shop screen) does not correspond to the number of individual SEs (brass + aluminum) indicated when you click on the Details link for the following Side Effects: Spikes, Ultalights, and Legos.

Somebody can't do math right.....Jeremy? :lol:

db


Sat May 14, 2011 6:38 pm
Profile
User avatar

Joined: Thu Jan 08, 2009 1:05 pm
Posts: 4163
dirty birdy wrote:
The shopping cart appears to be acting up...specifically, the total number of side effects available (as displayed in the main Shop screen) does not correspond to the number of individual SEs (brass + aluminum) indicated when you click on the Details link for the following Side Effects: Spikes, Ultalights, and Legos.

Somebody can't do math right.....Jeremy? :lol:

db


Thanks!

Fixed for now :) Need to hit up Jeremy when he gets back from Scotland as this happens from time to time.


Mon May 16, 2011 11:02 am
Profile
User avatar

Joined: Tue Feb 03, 2009 3:00 am
Posts: 2880
Location: Area 51
da5id wrote:
Need to hit up Jeremy when he gets back from Scotland as this happens from time to time.

I've got other things on his list to fix as well, such as fixing email notifications when PMs arrive (as well as some other little features that need some attention since the update, such as automated PM backups via email...)

db


Mon May 16, 2011 12:16 pm
Profile
User avatar

Joined: Fri Aug 27, 2010 1:39 am
Posts: 573
Location: Portland/Tigard/Beaverton area (Oregon)
site was down :?

_________________
Image
Sabata


Mon May 16, 2011 8:08 pm
Profile
User avatar

Joined: Thu Jan 08, 2009 1:05 pm
Posts: 4163
Yep. Back now :)


Mon May 16, 2011 8:10 pm
Profile
User avatar

Joined: Fri Aug 27, 2010 1:39 am
Posts: 573
Location: Portland/Tigard/Beaverton area (Oregon)
hence our ability to post :lol:

_________________
Image
Sabata


Mon May 16, 2011 8:30 pm
Profile
User avatar

Joined: Wed Jan 19, 2011 7:43 pm
Posts: 222
Location: USA
Sorry if this is something already addressed - I did not have time to read all these posts...

But, why is there always an extra page link displayed at the bottom of your shopping site? It always has a page "2", or whatever is the last page - but there is never anything on that last page. I know it is trivial - but I would think it would have been fixed by now.

Cheers, and keep up the AWESOME work.


Wed May 25, 2011 6:35 am
Profile
User avatar

Joined: Thu Jan 08, 2009 1:05 pm
Posts: 4163
yoyoGeezer wrote:
Sorry if this is something already addressed - I did not have time to read all these posts...

But, why is there always an extra page link displayed at the bottom of your shopping site? It always has a page "2", or whatever is the last page - but there is never anything on that last page. I know it is trivial - but I would think it would have been fixed by now.

Cheers, and keep up the AWESOME work.


I will add this to Jeremy's list :)


Wed May 25, 2011 8:03 am
Profile

Joined: Tue Mar 03, 2009 10:24 am
Posts: 70
Is their a format that photos have to be in to post them on the site? I had some posted but they where coming up as x's. I removed them and I reposted but wasn't able too. Can someone put me in the right direction?


Fri Jun 03, 2011 9:06 am
Profile
User avatar

Joined: Thu Jan 08, 2009 1:05 pm
Posts: 4163
Throwdown wrote:
Is their a format that photos have to be in to post them on the site? I had some posted but they where coming up as x's. I removed them and I reposted but wasn't able too. Can someone put me in the right direction?


Post the link you are using and that should help me help you.


Fri Jun 03, 2011 10:06 am
Profile
User avatar

Joined: Mon Jan 03, 2011 7:39 am
Posts: 310
Seems like the forums were restored back from a week ago 6/4?

Sorry you guys are having troubles with this... hopefully you have someone else helping you deal with it, so you can at least half-concentrate on dealing with yoyo's. :D


Sat Jun 11, 2011 7:04 am
Profile
User avatar

Joined: Tue Feb 03, 2009 3:00 am
Posts: 2880
Location: Area 51
Yep, I've heard that they've got a new sys admin online now, but the learning curve for the new guy has been kind of steep. I'm sure that he'll get it all taken care of, eventually...

Image

db


Sat Jun 11, 2011 7:31 am
Profile
User avatar

Joined: Sat Jun 11, 2011 1:43 pm
Posts: 91
Location: Originally Portland, currently destin, FL
I created an account recently and went to log in today and it showed I never existed. I recreated my account and my username was available and my account was recreated but all my posts are gone now. Has anyone else had this issue? I even went in my email to recheck and make sure it was onedrop and not 1drop in the url. I hope I didn't do something wrong.
Thanks in advance.

:?:

_________________
/// Very Respectfully///

BigOregon


Sat Jun 11, 2011 1:50 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 193 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.