View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 23, 2014 4:57 pm



Reply to topic  [ 193 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next
 Site issues or bugs 
Author Message
User avatar

Joined: Wed Jan 14, 2009 11:05 am
Posts: 2088
Location: Indiana
I haven't noticed any issues.

Browsers tested
Firefox 2.5 - os x - no plugins
Firefox 3.5.1 - os x - no plugins
Safari 3 - os x - no plugins
Safari 4 - os x - no plugins

Firefox 3 - debian / crunchbang linux - no plugins

IE 7 (shudders) - xp sp3 - no plugins

They all worked fine for me.

_________________
Image


Mon Jul 27, 2009 5:02 pm
Profile YIM WWW
User avatar

Joined: Fri Jan 16, 2009 10:20 pm
Posts: 1327
Location: Cloverdale, California
Does the same thing on the direct link you posted, and every click fills the error console with about 500 lines of errors- working on a screen shot right now- must be just windows (groan)

_________________
Image
http://dlaurice.podomatic.com/
http://djgreedyg.proboards77.com/Chatty Mouth: Reggae, Rants and Reasoning


Thu Jul 30, 2009 11:08 am
Profile WWW
User avatar

Joined: Fri Jan 16, 2009 10:20 pm
Posts: 1327
Location: Cloverdale, California
http://s59.photobucket.com/albums/g315/ ... rncap2.jpg
Error console-or part of it. Noted it is having some trouble with Photobucket too...
Maybe I have a machine problem, but everything else seems to be working

_________________
Image
http://dlaurice.podomatic.com/
http://djgreedyg.proboards77.com/Chatty Mouth: Reggae, Rants and Reasoning


Thu Jul 30, 2009 11:23 am
Profile WWW
User avatar

Joined: Mon Jun 01, 2009 9:26 am
Posts: 1593
Location: Calgary, AB
just tried to join the chat...and instead it's linking me to Stickcam home page.

_________________
All right you primitive screwheads, listen up.
You see this?
This... is my Boomstick!
~Bruce Campbell~


-captainhunter-
http://yorad.ca


Fri Jul 31, 2009 2:26 pm
Profile WWW
User avatar

Joined: Fri Apr 24, 2009 3:16 am
Posts: 1089
Had that problem awhile back too. Happened when the room was down for some reason. try again later and it should work.

_________________
Dude you got burned!
Yeah hot things will do that to you.
Hot dog that must hurt!
... Really?


Fri Jul 31, 2009 2:46 pm
Profile
User avatar

Joined: Mon Jan 19, 2009 6:22 pm
Posts: 2488
Location: California
captainhunter wrote:
just tried to join the chat...and instead it's linking me to Stickcam home page.


If you see a picture of One Drop projects on the preview, that means the chat is not live. It will direct you to the stickam site in this instance.


Sat Aug 01, 2009 8:53 am
Profile
User avatar

Joined: Mon Apr 13, 2009 4:15 pm
Posts: 1372
Location: Glen Mills, PA
lately when i try to reply to a pm i click submit, the anti spam thing comes up, i answer correctly, and instead of saying that it has been submitted successfully it says no recipient defined even though i had a recipient in the "to:" line because im replying to the message

_________________
PM me if you want any mods done
"Why would anyone do drugs when they could just mow a lawn." - Hank Hill
"What the hell kind of country is this where I can only hate a man if he's white?" - Hank Hill


Sat Aug 01, 2009 5:25 pm
Profile
User avatar

Joined: Thu Jan 08, 2009 1:05 pm
Posts: 4162
tyler3490 wrote:
lately when i try to reply to a pm i click submit, the anti spam thing comes up, i answer correctly, and instead of saying that it has been submitted successfully it says no recipient defined even though i had a recipient in the "to:" line because im replying to the message


Known issue. It's a bug with the anti-spam software and we've reported it to them.


Sat Aug 01, 2009 5:43 pm
Profile
User avatar

Joined: Mon Apr 13, 2009 4:15 pm
Posts: 1372
Location: Glen Mills, PA
tyler3490 wrote:
lately when i try to reply to a pm i click submit, the anti spam thing comes up, i answer correctly, and instead of saying that it has been submitted successfully it says no recipient defined even though i had a recipient in the "to:" line because im replying to the message


usually it works after a few tries but i cant send pms because of it now, does anyone else have the same problem?

_________________
PM me if you want any mods done
"Why would anyone do drugs when they could just mow a lawn." - Hank Hill
"What the hell kind of country is this where I can only hate a man if he's white?" - Hank Hill


Tue Aug 04, 2009 2:13 pm
Profile
User avatar

Joined: Fri Jun 26, 2009 11:21 am
Posts: 16
See attachment - didn't see this mentioned, but hard to imagine its just me - same result on both work and home computers, both on IE 7.


Attachments:
onedropbug.PNG
onedropbug.PNG [ 88.5 KiB | Viewed 612 times ]
Tue Aug 25, 2009 7:13 pm
Profile
User avatar

Joined: Thu Jan 08, 2009 1:05 pm
Posts: 4162
Weird. Can't reproduce it on IE 7 or any other browser. What exact version number is your browser?


Tue Aug 25, 2009 7:40 pm
Profile
User avatar

Joined: Wed Jan 14, 2009 11:05 am
Posts: 2088
Location: Indiana
Brad wrote:
See attachment - didn't see this mentioned, but hard to imagine its just me - same result on both work and home computers, both on IE 7.


Looks like it's due to IE's inability to read CSS properly. :lol: Have you tried any other browsers?

_________________
Image


Wed Aug 26, 2009 7:50 am
Profile YIM WWW
User avatar

Joined: Wed Jan 14, 2009 11:05 am
Posts: 2088
Location: Indiana
This isn't really an issue, but more of a suggestion. I think you guy's might want to put an image resize mod in place on the forum. I have noticed a few members have been posting full size images, this breaks the tables and the forum. You can easily put in a mod that will resize the large images automatically using php.

http://www.phpbbegypt.com/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=1

Here is an example of it in action.
http://www.knoxware.org/forum/viewtopic.php?f=48&t=1320

The images become clickable, so the user can then click the image to see the full size image.

_________________
Image


Fri Sep 04, 2009 6:26 pm
Profile YIM WWW
User avatar

Joined: Fri Jan 09, 2009 7:43 pm
Posts: 1609
Location: Eugene, Oregon
^ I like this idea.


Sat Sep 05, 2009 10:59 am
Profile WWW

Joined: Tue Feb 03, 2009 1:42 am
Posts: 376
Location: Eugene Oregon
I second that!

_________________
Best Regards, Jay
One Drop Creative Team
Image


Sat Sep 05, 2009 1:49 pm
Profile
User avatar

Joined: Mon Jun 01, 2009 9:26 am
Posts: 1593
Location: Calgary, AB
having issues PM'ing.

every time I try to send a PM, it asks me to prove that I'm not a spam bot, and I enter my proof of being human, it then says:
"No Recipient Defined", and nothing sends.

_________________
All right you primitive screwheads, listen up.
You see this?
This... is my Boomstick!
~Bruce Campbell~


-captainhunter-
http://yorad.ca


Wed Sep 09, 2009 2:04 pm
Profile WWW
User avatar

Joined: Thu Jan 08, 2009 1:05 pm
Posts: 4162
Does it do it over and over or just once and then you can send the message next time?


Wed Sep 09, 2009 2:10 pm
Profile
User avatar

Joined: Mon Jun 01, 2009 9:26 am
Posts: 1593
Location: Calgary, AB
Over and over... though I did just upgrade my firefox. Could be that.
(it asks me to prove myself to post as well, but those make it through after I answer the safety question)

_________________
All right you primitive screwheads, listen up.
You see this?
This... is my Boomstick!
~Bruce Campbell~


-captainhunter-
http://yorad.ca


Wed Sep 09, 2009 2:12 pm
Profile WWW
User avatar

Joined: Thu Jan 08, 2009 1:05 pm
Posts: 4162
Could be the upgrade. Might be a security setting that you're not storing the info in a cookie. You should only be asked to prove that you're human every so often.


Wed Sep 09, 2009 2:25 pm
Profile
User avatar

Joined: Mon Jun 01, 2009 9:26 am
Posts: 1593
Location: Calgary, AB
da5id wrote:
Could be the upgrade. Might be a security setting that you're not storing the info in a cookie. You should only be asked to prove that you're human every so often.


Hmmm.... that's probably it. Maybe I should log out and back in a few times.
It used to only happen once per maybe 50 posts/messages.

_________________
All right you primitive screwheads, listen up.
You see this?
This... is my Boomstick!
~Bruce Campbell~


-captainhunter-
http://yorad.ca


Wed Sep 09, 2009 2:27 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 193 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.